Gurme, Blogger, Seyahat yazarları oldukça keyifli lezzetli bir Kahvaltılı buluşmada Sirkeci Dürbün Cafe Terasında bir araya geldiler. Kahvaltıyı @cokgezen.gurme
Akif Budak ve kızı @geziyorsam.sebebivar Hazal Budak davet ettiği misafirler Akif Bey karşıladı.Mazereti nedeni ile aralarında olamayan Hazal Budak özür mesajı iletti.
Sirkecide bir tarafı Topkapı Sarayı, diğer tarafı Karaköy, Galata Kulesi, Kadıköy, Üsküdar, Kız Kulesi, Köprü, Boğaz manzarası, Eminönü ve vapur iskeleleri önünde eşsiz güzellikte panoramik Temaşa mekanı Dürbün Cafe de buluştular. Ev sahipliğini mekanın güzel işletme müdürü Meryem Olsun tek tek misafirleri ile ilgilendi.
Değerli Gazeteci, Gastronomi, Gurme duayeni @vasfipakman M. Vasfi Pakman, Gurme Magazin Genel Yayın Yönetmeni @gurmemagazin Ufuk Güngör, @ihtiyargurme Noyan Tulu, @gezenkasik, @didemcakes, @meryemolsun, @asliyollarda, @bavulumnerede, @aycas_world, @inci_soylu, @handeazap, @evrimferai, @by_gezerhakan, @aysenbozkus_, @geziyorsam.sebebivar, @barbunbalik, @aslandonmez, @berrintonyali , @nurayaynaci, @bebegim_alparslan kahvaltıya katıldı.
Gurme, Blogger, Seyahat yazarları manzaranın keyfini çıkardı, bol resim video ile takipçilerine paylaştılar. Akif Budak yeni projelerin olacağını, değerli duayen gazeteci Gurme Vasfi Pakman ve Gurme Magazin Ufuk Güngör ile sohbet ederek durum değerlendirdiler.

Rezervasyon: 0212 514 66 88 Meryem Olsun
Hobyar mah. Yalı köşkü cad. No 22/4 Sirkeci

Yorum Yazın