Haberler

Polonez sosis ailesi büyüyor

|
600 Görüntüleme
Şarküteri et ürünlerinin vazgeçilmezi Polonez, birbirinden lezzetli sosis ailesine 4 yeni çeşit daha ekledi. Her damak tadına uygun, gluten içermeyen uzun ve kokteyl sosisler, yeni ambalajlarında sosis severler ile buluştu.

Şarküteri et ürünlerinin değişmeyen tadı Polonez, geleneksel lezzetleri günümüz beslenme alışkanlıklarına uyarlayarak ürün gamına yeni tatlar eklemeye devam ediyor. Taze dana ve hindi etinden hazırlanan, özel baharatlar ile lezzetlendirilip buhar fırınlarında pişirilen ve el değmeden paketlenen dana ve hindi sosisler, her damak zevkine hitap ediyor. 200, 220 ve 250 gr’lık paketlerde, üstelik yeni ambalajlarında görücüye çıkan sosisler, 4 farklı çeşitte ve yine glütensiz.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.