Gurme Magazin
Haberler

Genç Aşçı Nazlıcan Başarıya Doymuyor

Editör Gurme
1603 Görüntüleme
19 Kasım 2018 00:04
Son Güncelleme: 19 Kasım 2018 00:04
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu. Aşçılık 1. sınıf öğrencisi Nazlıcan Özalp son zamanlarda yapılan iki yarışmada derece yapması tesadüf olmadığını gösterdi.
Genç Aşçı Nazlıcan Başarıya Doymuyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu. Aşçılık 1. sınıf öğrencisi Nazlıcan Özalp ödüle doymuyor.

Alanya Belediyesi'nin düzenlediği Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneğinin organize ettiği 7. Alanya Altın Kepçe Yemek Yarışmasında "Fırında Levrek" ile "Balık" kategorisinde Gümüş madalya aldı.

İstanbul Pendik de düzenlenen 2. İYAGAD  Ulusal Yemek Yarışması İstanbul Yeditepe Aşçılar Garsonlar Derneğinin düzenlediği yarışmada  "İç pilavlı Levrek" ile "Balık" kategorisinde de Gümüş madalya alarak başarısını pekiştirdi.

Nazlıcan'ın Ailesi biran olsun yalnız bırakmadan destek vererek kızlarının başarısını izlediler. 

Başarının tesadüf olmadığını ispat eden genç aşçı adayı önümüzdeki yarışmalarda gözünü Altın madalyaya dikti. Genç arkadaşların başarıları dikkatimizden kaçmadı bizde Gurme Magazin ekibi olarak kendisini tebrik ediyoruz.

Yorum Yazın