Haberler

Şehrin En Doğal Festivali

Editör Gurme
891 Görüntüleme
02 Ekim 2019 19:36
Son Güncelleme: 02 Ekim 2019 19:36
4-5 Mayıs Doğal Yaşam Festivalinin ara buluşması olan Doğal Yaşam Günleri 2-3 Kasım’da geliyor !
Şehrin En Doğal Festivali

Sağlıklı yaşamın sadece ipuçlarını değil   ayrıntılarını da öğrenmek isteyenler,

Doğal ve organik beslenmenin yaşam kalitemizdeki etkilerini merak edenler,

Çocukların sağlıklı bir geleceğe sahip olabilmeleri için temiz gıda, temiz üretimin çoğalmasını destekleyenler,

Sürdürülebilir yaşamın sadece insanoğlu için değil tüm canlılar için önemli olduğunun farkında olanlar,

Bildiklerini paylaşmak ve gelecek nesle daha iyi daha doğru bilgiler aktarmak için bu yıl üçüncü kez ara buluşma ile bir araya geliyorlar.

Doğal Yaşam Günleri 2-3 Kasım 2019 tarihlerinde Happy Nest Etiler’de üçüncü kez gerçekleşiyor.

Türkiye’nin her yerinden sağlıklı yaşama sadece gönül değil bir ömür veren üreticileri, tedarikçileri ve uygulayıcılarını ziyaretçilerle bir araya getiren Doğal Yaşam Günleri, bu sene 2-3 Kasım da İstanbul’da…

Doğal Yaşam Günleri stantlarında; Türkiye’nin her yerinden özenle seçilmiş, ulaşılması kolay olmayan ve çok merak edilip takip edilen doğal ve organik gıda, tekstil, kozmetik ürünleri ve fazlasını bulabilir sağlıklı, temiz ve güvenilir ürün alışverişi yapabilirsiniz. Sağlıklı yaşamın ilk adımı bilinçli tüketici olmaktan geçmektedir. Doğal Yaşam Festivali ziyaretçileri için sorularına yanıt alabilecekleri ve sürdürülebilir yaşamı destekleyici ürünleri, üreticileri bir araya getiriyor.

2-3 Kasım da 2019’da Happy Nest Etiler’de gerçekleşecek olan Doğal Yaşam Günleri’nde alanında uzman isimler ürünleri ve uygulamaları ile  bir arada olacak. Doğal Yaşam Günlerinin girişi ücretsiz olacaktır.

Doğal Yaşam Günlerinde ziyaretçilerimiz hem bilgi hem de sağlıklı ve bilinçli ürün alışverişi yapabilecekleri stantlar ile bir araya gelecekler.

Yorum Yazın